Pump och Vattenteknik erbjuder en rad olika ABS/Sulzer pumpar och hjälper dig att hitta den pump du behöver.

Hide Show

ABS/Sulzer levererar beprövade kvalitetspumpar för vatten och avloppsapplikationer. Pump och vattenteknik AB är totalleverantör av tjänster rörande tjänster för alla pumptyper och anläggningar.

Dränkbara pumpar

Vi erbjuder det mest omfattande utbudet av dränkbara pumpar. Dessa är lämpliga för både kommersiellt bruk och hushållsapplikationer. Funktioner som låg vikt, låg ljudnivå och mycket hög tillförlitlighet gör detta till första valet för många i branschen. Är behovet en robust pump för uppsamling av dränering, grundvatten eller avloppsvatten, vi erbjuder ett komplett sortiment av effektiva dränkbara pumpar. Pumparna hanterar effektivt dränering, fibrer i media och förorenat vatten. Driften kan varieras och anpassas efter behov, exempelvis kontinuerlig drift eller drift där pumparna växlar från och till växelvis.

Vi hjälper dig gärna

Med goda samarbetspartners inom el, industrirör, spolning och rörinspektion kan vi erbjuda ett brett utbud av hjälp vid montage, service, underhåll och reperationer. Ingen utmaning är för stor eller för liten för oss, vi är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt pumpsystem för ditt projekt eller företag.

Kontakt oss gärna för mer information eller en anpassad offert på ABS-pumpar.