Pump och Vattentenik levererar det Japanska kvalitets märket Tsurumi, kontakta oss för mer information.

Hide Show

Tsurumi är Japans största tillverkare av dränkbara dränerings pumpar lämpliga för allt från tömning av källare till flyttning av stora vattendrag. Oavsett om du behöver en liten kompakt enfas pump eller en extrem trefas pump som är konstruerad för tyngre uppdra – Tsurumi har ett brett utbud av dränkbara pumpar som är lämpliga för gruvdrift och andra industriella applikationer, vilket gör att stora ytor kan tömmas snabbt och effektivt. Tsurumi är kända för sina innovativa lösningar men gör aldrig avkall på kvalité eller driftssäkerhet.

Lång levnadstid

Med regelbunden service och underhåll ökar driftsäkerheten och livslängden på hela pumpsystemet du väljer. Pump och Vattenteknik AB säljer endast orginal delar till alla typer av pumpar och har god tillgång till dokumentations underlag för framtida underhåll. Det kan ofta vara lösnsamt att reparera defekta och trötta pumpar. Kullager, axeltätningar, pumphjul och kablar är slitdelar som ofta underhålls eller byts ut.

Vi levererar Tsurumi pumpar i hela Sverige

När du skall installera ett pumpsystem är det viktigt att lägga tid på att hitta en återförsäljare som har god kunskap och lång erfarenhet av installationer och service. Vi på Pump och vattenteknik AB är här för att hjälpa dig i hela processen, från val av pump till installation, service och eventuella reperationer.

Ta kontakt när du har en fråga eller om du önskar en offert på ett pumpsystem från Tsurumi