Pump och Vattentenik hjälper dig med Xylem Lowara pumpar, kontakta oss för mer information

Hide Show

Med tillverkning i Italia har Xylem Lowara betjänat sina kunder och användare med centrifugalpumpar i en högre klass sedan 1968.

Xylem Lowara är en erkänd gedigen tillverkare av pumpar i rostfritt stål och har en produkt portfölj som passar de flesta ändamål, inom vattenhatering. Från den minsta cirkulationspumpen för värme till de större centrifugalpumpar till dränkbara borrhålspumpar med inbyggd intelligent styrning för optimalt tillvaratagande på driftekonomi som miljö.

Pumparna tillverkas med högprecision för en mängd olika markander så som bygg, vvs, industri, jordbruk och andra kommersiella markander. Xylem Lowara erbjuder ett brett sortiment av pumpar i robust kvalité av gjutjärn och rostfritt. De är av robust kvalité och mycket effektiva med anpassad prestanda för de olika miljöer och applikationer som de finns installerade i.

Cirkulations pumpar från Xylem Lowara, ett säkert val

Vi erbjuder hela sortimentet av cirkulationspumpar, från minsta Eco cirk till de större och mer avancerade och optimerade e-LNEE som även finns i tvillingpumps utförande. Pumparna är anpassade för både mindre bostäder men även för stora komplexa byggnader som kräver det allra bästa och senaste inom smart teknologi.

Cirkulationspumparna är mycket tillförlitliga och säkerställer jämn fördelning av värme i både värme och kyl anläggningar . Om du är i behov att byta ut en gammal uttjänt cirkulationspump kan du vara säker på att Xylem Lowara har en utbytes enhet som passar direkt i Er applikation vilket håller ombyggnadskostnaderna nere.

Vi hjälper dig att välja rätt pump för rätt system

Vi har många års erfarenhet av samarbete med Xylem Lowara och kan i samråd direkt med tillverkaren ta fram den absolut bästa lösningen för dig. Vi bistår dig med objektiva råd och följer dig från första tanke till att pumpen är i drift och möjligheten finns till efterföljande serviceavtal på dina pumpar.

Ta kontakt  du oss när du har frågor eller om du önskar en icke bindande offert på några av Xylem Lowaras fantastiska produkter.